Applikations/verksamhetskonsult till Intelliplan

Ort: Stockholm
Omfattning: Tillsvidareanställning

Ansök senast:2021-04-15

Vi erbjuder dig en roll som applikations- och verksamhetskonsult i ett smart, drivet och jordnära företag på en växande marknad där vi också är marknadsledande sedan drygt 20 år.

Hos oss har du möjlighet att påverka såväl företagets som din egen utveckling och du får vara del av en öppen, målfokuserad och vinnande kultur där vi gör skillnad för våra kunder på daglig basis.

Vi tror starkt på din yrkesmässiga och personliga utveckling och därför får du 10 % av din arbetstid att lägga på din utveckling. Utöver det har vi team- och företagsövergripande utbildningar löpande.

Vi sitter i fina lokaler vid Globen och erbjuder de bästa kollegorna, roliga samarbeten, generöst friskvårdsbidrag, goda utvecklingsmöjligheter, flexibel arbetstid, distansarbete och mycket mer!

Vill du också bli en Intelliplanare?

Trivs du att arbeta i en föränderlig miljö och är en effektiv problemlösare? Motiveras du av att arbeta kundnära med processutveckling, utbildning, kundanpassningar, integrationer samt projektledning?

Perfekt – då har vi en utmaning för dig!

Vi erbjuder dig ett intressant och varierande arbete, med mycket kontakt med våra kunder. Du får chansen att fördjupa dig i ett avancerat affärssystem och på köpet många trevliga kollegor med stort kunnande inom domänen bemanning och rekrytering.

Dina arbetsuppgifter

Som applikations- och verksamhetskonsult hos Intelliplan har du en bred roll där du arbetar nära kunderna för att hitta och skapa lösningar som utvecklar och effektiviserar deras arbete och användande av Intelliplan.

I teamet som du blir en del av arbetar vi bland annat med att hålla utbildningar, webbinarier och workshops med våra kunder. Vi erbjuder konsultation inom process- och verksamhetsutveckling, ekonomieffektivisering, finansiell- och verksamhetsrapportering samt tekniska lösningar.

Vårt uppdrag är att arbeta konsultativt mot kund och hjälpa nya och befintliga kunder att implementera Intelliplan-systemet på bästa sätt i sin verksamhet för att maximera deras effektivitet. Vi bygger kundanpassade lösningar på vår plattform och hjälper kunder med integration. Vi integrerar med lön- och fakturasystem, kunders övriga back- och frontofficeapplikationer, kundernas webbplatser samt rapportering och analys.

Vi baserar våra lösningar på Intelliplans plattform där databasen i SQL är grunden. Plattformen ovanpå databasen är egenutvecklad men vi använder teknik från Microsoft.

Dina ansvarsuppgifter omfattar bland annat:
 • Du genomlyser kundernas verksamhet för att förstå behov för att sedan komma med lösningsförslag.
 • Du utbildar användare hos våra kunder i processerna i Intelliplan (sälj, rekrytering, bemanning, rapportering samt lön och faktura).
 • Du skapar affärsnytta och mervärde i alla kundmöten.
 • Du driver, följer upp och kvalitetssäkrar dina projekt.
 • Du bidrar till ständig förbättring vad gäller metod, process och rutiner.
 • Du är delaktig i pilotprojekt, inhämtar värdefull information om kundernas användande av produkten samt ser till att kunden arbetar rätt i systemet.
 • Du ser affärsmöjligheter där kunden har utmaningar att lösa.


Meriterande:
 • Erfarenhet av att hantera data i SQL databaser.
 • Erfarenhet från bemanningsbranschen och produkterfarenhet av Intelliplan eller liknande system.
 • Erfarenhet av projektledning av HR/affär/lön/CRM system eller motsvarande.
 • Erfarenhet från andra affärssystem inom exempelvis bemanning, lön eller ekonomi.

Din profil

Du har sannolikt tidigare arbetat med affärssystem där sälj, ekonomi, rekrytering och / eller bemanning har en betydande del.

Har du ett tekniskt intresse och kunskaper om hur moderna webbapplikationer fungerar och samverkar med andra system samt erfarenhet av datahantering i SQL så är du väl rustad.

Om Intelliplan

Intelliplan grundades i slutet av 90-talet och har sedan dess varit Nordens marknadsledande affärssystem för bemannings- och rekryteringsföretag. Nu har vi siktet inställt på Europa som marknad.

Resultatet av att välja Intelliplan märks i våra kunders effektivitets- och lönsamhetsförbättring. Vi skapar flow i våra kunders affärer.

Intelliplan föddes ur innovation, entreprenörskap och genom utveckling i mycket nära samarbete med våra kunder.
20 år senare arbetar vi fortfarande på samma sätt.

Med Intelliplan skapas och förmedlas arbetstillfällen. Vi är den digitala bron till arbetsmarknaden för de många människorna. Vi skapar dagligen en bättre arbetsmarknad.

Läs mer om oss här: www.intelliplan.se

Du kanske känner någon som skulle passa perfekt för jobbet? Tipsa dom!

facebookCreated with Sketch.
Rekryteringsansvarig
Erik Rosell
Rekryteringsansvarig
Linda Bävermark