Teknisk support 1st line till Intelliplan AB

Ort: Stockholm
Omfattning: Tillsvidareanställning

Ansök senast:2021-12-31

Vad vi erbjuder

Hos oss på Intelliplan blir du en viktig spelare genom att ge våra kunder med bemannings- och rekryteringsintensiva inslag en förstaklassig teknisk support kopplat till vårt marknadsledande affärssystem. Vi erbjuder dig en roll som teknisk support i ett smart, drivet och jordnära företag som är ett av Sveriges hetaste SaaS-bolag.

Hos oss har du möjlighet att påverka såväl företagets som din egen utveckling och vara del av en öppen, målfokuserad och vinnande kultur där vi gör skillnad för våra kunder på daglig basis.

Vi erbjuder marknadsmässiga löner och bra förmåner i form av t.ex tjänstepension, 5 extra semesterdagar, förmånligt bolån, kick off, företagsaktiviteter och mycket mer.
 

Dina arbetsuppgifter

Som teknisk support i 1st line hjälper du våra kunder med dom frågor som kommer in via telefon och e-post. I det relativt komplexa affärssystem vi levererar finns det inga färdiga svar på frågorna och du förväntas därför vara nyfiken, driven och ha viljan att alltid lära dig något nytt. Tillsammans med resten av teamet ser du till att leverera service av högsta klass för att få marknadens nöjdaste kunder.

Din profil

För att du ska vara aktuell för tjänsten:
- Ska du prata och skriva obehindrat på engelska och svenska
- Du ska vara en teamspelare som värnar om dina kollegor och tar eget ansvar för ditt arbete
- Ha viljan att utvecklas och ta nästa steg i karriären

Meriterande för tjänsten:
- Erfarenhet av bemannings- och/eller rekryteringsbranschen
- Erfarenhet av andra affärssystem
- Du har en utbildning inom ekonomi och/eller IT

Om Intelliplan

Intelliplan är ett SaaS-bolag som grundades i slutet av 90-talet och har Nordens marknadsledande affärssystem för företag med stora volymer av uthyrning och rekrytering. Efter över 20 år blev vi nyligen utsedda till ett av Sveriges 50 hetaste SaaS-företag. Vi har nu siktet på att ta över Europa!

Sök tjänsten

Vi arbetar löpande med urval och intervjuer så skicka gärna in din ansökan redan idag!
 

Du kanske känner någon som skulle passa perfekt för jobbet? Tipsa dom!

facebookCreated with Sketch.
Rekryteringsansvarig
Fredrik Wessberg
Rekryteringsansvarig
Nathalie Nydahl