Lead Developer - Cloud/SaaS Development till Intelliplan AB

Ort: Stockholm
Omfattning: Tillsvidareanställning

Ansök senast:2024-02-29

Vill du också bli en Intelliplanare?

Vill du bli del av ett marknadsledande SaaS bolag?


Med passion för innovation och tillväxt är vi fast beslutna att regera i den svenska techvärlden. Teamets naturligt nördiga kultur och främjande av kreativitet uppmuntrar oss att utforska nya idéer och ha roligt på jobbet.

Idag står Intelliplan i toppen av den svenska SaaS-världen, efter att bland annat ha blivit utnämnd till en av de 50 bästa bolagen inom SaaS i Sverige 2021 och 2022. Som marknadsledare inom system för rekrytering och bemanning är vårt mål att nå hela Europa med vårt erbjudande.

Produkten teamet utvecklar kopplar samman bemanning, rekrytering, försäljning och finans samt effektiviserar administrativa uppgifter genom vår cloud baserade plattform. Produkten vi bygger är skräddarsydd för behoven inom bemannings- och rekryteringstjänster.

Din profil

Ansvarsområden:
  • Designa och utveckla skalbara och säkra SaaS-applikationer med hjälp av C# .NET och cloud baserade teknologier.
  • Arbeta med teamet för att säkerställa att produktkraven uppfylls och projekt levereras i tid, med en klapp i ryggen vid väl genomfört arbete.
  • Upptäcka och ta sig an tekniska problem, implementera lösningar för att förbättra systemets prestanda och säkerställa tillförlitligheten i systemet.
  • Led teamet i ständig jakt på sätt att förbättra våra utvecklingsprocesser, verktyg och metoder för att öka produktivitet och kvalitet
  • Utbilda och vägleda mer juniora medarbetare så att ni tillsammans kan ta er an mer krävande uppgifter.


Kvalifikationer:
En teknisk fena med en kandidatexamen eller magisterexamen i datavetenskap eller ett relaterat område.
  • En erfaren utvecklare med 5+ års erfarenhet, inklusive minst 3 års erfarenhet av moln / SaaS-utveckling.
  • En inbiten utvecklare med stort intresse för C# .NET-programmeringskunskaper och ett intresse för molnteknik som Azure, AWS eller Google Cloud Platform.
  • Erfarenhet inom microservice arkitektur, containerisering (Docker/Kubernetes) och RESTful-API:er.
  • En stark förståelse för agila utvecklingsmetoder och förmågan att anpassa sig till det snabba klimatet i techvärlden.
  • En utmärkt kommunikatör som trivs med att samarbeta med tvärfunktionella team, och som älskar att arbetar tillsammans för att uppnå ett gemensamt mål.

Om Intelliplan

På Intelliplan vill vi arbeta smart, utveckla vidare vår drive och bevara vår jordnära kultur. För att uppnå detta tror vi på att investera i våra medarbetare. Förutom vår varma arbetsmiljö gör vi detta genom förmåner som 5 extra semesterdagar, förmånliga bolån, tjänstepension, distansarbete, kompetenstid, företagsevenemang och mer.

Sök tjänsten

Ge oss chansen att träffa dig genom att ansöka som Lead developer!
 

Du kanske känner någon som skulle passa perfekt för jobbet? Tipsa dom!

facebookCreated with Sketch.
Rekryteringsansvarig
Erik Rosell