Product Manager Intelliplan och Zerolime till Intelliplan/Zerolime

Ort: Stockholm
Omfattning: Tillsvidareanställning

Ansök senast:2023-12-31

Vad vi erbjuder

Vi vill vara det självklara valet för alla som rekryterar och bemannar. Där medarbetare behöver rekryteras, anställas, onboardas, schemaläggas, administreras och komplicerade löneberäkningar ska utföras ska vi erbjuda den bästa lösningen. Idag gör vi det genom våra populära produkter Intelliplan, Zerolime och Tölve.
 

Vill du också bli en Intelliplanare?

Vi söker nu en Product Manager till våra rekryteringssystem Zerolime och Intelliplan ATS. Tillsammans med vårt team av Product Managers, specialister och utvecklare kommer du att ansvara för att kontinuerligt öka produkternas värde genom bland annat ny och förbättrad funktionalitet.

Som Product Manager har du en nyckelroll i att förstå våra kunders behov och drivkrafter för och kommer att ha mycket kontakt med kunder, användare och interna intressenter för att kunna bidra till en transparent dialog som bygger kunskap, förtroende och minimerar avståndet mellan stakeholders och utvecklingsteamet. Du kommer att bryta ner och realisera business case, ansvara för user stories, utveckla och tydligt kommunicera produktmålet samt löpande prioritera backlogen och säkerställa att den är transparent och tydlig för alla i teamet, exempelvis genom refinement sessioner och sprintplaneringar.

Tillsammans med utvecklingsteamet ansvarar du för att produktens kvalitet, stabilitet och kompatibilitet upprätthålls och förbättras genom produktlivscykeln. Slutligen har du exceptionellt bra förståelse för vår affär för att kunna fatta ekonomiskt avvägda beslut i enlighet med produktens önskade effekt.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en drivande, självständig och omdömesgill person och erbjuder ett spännande och variationsrikt jobb inom en verksamhet som präglas av hög kompetens och tidvis högt tempo.

Detta är en roll för dig som trivs bäst i gränslandet mellan teknik och användare där du använder din erfarenhet, nyfikenhet och affärstänk för att skapa största möjliga värde i våra produkter. Vi tror att du är en driven och erfaren agil Product Manager som kan hjälpa oss arbeta med mer designdrivna arbetssätt i syfte att korta ner vår time-to-market och få ut ännu större värde ur organisationen.

I rollen kommer du vara en viktig ambassadör, både för teamet och produkten. Du kommer att vara den i teamet som har mest kontakt med användare och externa intressenter, för att exempelvis förstå drivkrafter och behov samt samla in feedback för funktioner som är i prototyp- eller pilotfas. Därför tror vi att du är van vid att kommunicera, visualisera och är lyhörd för sådant som kan skapa kundvärde. Du samarbetar enkelt med andra och har en positiv inverkan på personer som du jobbar med. Svenska och engelska flytande i tal och skrift är ett krav.

Din profil

- Tidigare erfarenhet som agil Product Manager eller liknande erfarenhet av agil produktutveckling
- Erfarenhet av att självständigt driva utvecklings- och förändringsarbete utifrån olika intressenters behov och omsätta dessa i en strukturerad och prioriterad backlog
- Erfarenhet av att jobba med agila metoder som Scrum, Kanban eller SAFe och coacha andra till ständiga förbättringar i en agil miljö
- Förståelse för designdrivna arbetssätt som Design Thinking, kundresekartläggningar och jobs-to-be-done
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Övriga meriter för tjänsten

- Eftergymnasial utbildning
- Certifieringar inom agil produktutveckling (Product Manager/Product Owner/Scrum Master eller liknande)
- Erfarenhet av arbete med digitalisering
- Tidigare erfarenheter från bemanning och rekrytering


Låter det som din nästa utmaning? Varmt välkommen med din ansökan!
 

Du kanske känner någon som skulle passa perfekt för jobbet? Tipsa dom!

facebookCreated with Sketch.
Rekryteringsansvarig
Martin Weibull