Serviceinriktad supportagent sökes! till Intelliplan AB

Ort: Stockholm
Omfattning: Tillsvidareanställning

Ansök senast:2024-04-11

Vill du också bli en Intelliplanare?

Hos oss på Intelliplan blir du en viktig spelare genom att ge våra kunder med bemannings- och rekryteringsintensiva inslag en förstaklassig teknisk support kopplat till vårt marknadsledande affärssystem. Vi erbjuder dig en roll som teknisk support i ett smart, drivet och jordnära företag som är ett av Sveriges hetaste SaaS-bolag.

Hos oss har du möjlighet att påverka såväl företagets som din egen utveckling och vara del av en öppen, målfokuserad och vinnande kultur där vi gör skillnad för våra kunder på daglig basis.

Vi erbjuder marknadsmässiga löner och bra förmåner i form av t.ex tjänstepension, 5 extra semesterdagar, förmånligt bolån, högt friskvård, kick off, företagsaktiviteter och mycket mer.

Dina arbetsuppgifter

Som supportagent hos oss på Intelliplan hjälper du våra kunder med dom frågor som kommer in via telefon och e-post. I det relativt komplexa affärssystem vi levererar finns det inga färdiga svar på frågorna och du förväntas därför vara nyfiken, driven och ha viljan att alltid lära dig något nytt. Tillsammans med resten av teamet ser du till att leverera service av högsta klass för att få marknadens nöjdaste kunder.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten bör du inneha samtliga kvalifikationer nedan:
- Grundläggande intresse för tekniska system
- Utmärkta kommunikationsfärdigheter och en serviceinriktad inställning
- Förmåga att arbeta effektivt under högt tryck, samt hantera flera ärenden samtidigt

Sök tjänsten

Intelliplan är ett SaaS-bolag som grundades i slutet av 90-talet och erbjuder Nordens marknadsledande affärssystem för företag med stora volymer av uthyrning och rekrytering. Efter över 20 år blev vi nyligen utsedda till ett av Sveriges 50 hetaste SaaS-företag.

Vi har nu siktet på att ta över Europa!
 

Du kanske känner någon som skulle passa perfekt för jobbet? Tipsa dom!

facebookCreated with Sketch.